top of page

MEE DOEN KAN NOG ENKEL MET FORMULE 2 ! STUUR VÓÓR 31 /03 EEN BERICHTJE OM IN TE SCHRIJVEN! 

LenteKUUR
Zuiveren van lichaam en geest

Tijdens de overgang naar een ander seizoen is het interessant en heilzaam om stil te staan bij de veranderingen die zich binnen en buiten ons lichaam afspelen.

Zo nodigt de LENTE ons onder andere uit om naar buiten te gaan, in beweging te komen, het huis te luchten en aandacht te schenken aan het zuiveren van lever en galblaas.

Overgangen vragen energie van ons systeem waardoor je moeheid kan ervaren. Een LENTEKUUR ondersteunt je om VITAAL en met hernieuwde KRACHT deze verandering aan te gaan!

Door middel van tips en suggesties omtrent voeding, ondersteunende kruiden, eenvoudige ademhalingsoefeningen en zachte lichaamsbeweging gaan we vertragen en zuiveren we op een zachte en bewuste manier lichaam en geest. Zo ga je vol ENERGIE en met een goed gevoel de lente in!

Ik haal mijn inspiratie en recepten uit de oosterse geneeskunde, macrobiotiek, kookboeken en de opleiding natuurgeneeskunde die ik heb gevolgd.

Je hebt de keuze uit 2 formules, afhankelijk van waar jij je op dit moment goed bij voelt.

Blauwe bloem

FORMULE 1

6 daagse begeleide

LENTEKUUR

Via een What’s App groepje post ik elke dag 2 berichten met richtlijnen en tips. Via deze weg kunnen jullie vragen stellen en ook verzuchtingen en blije momenten met elkaar delen. Zo maken we SAMEN deze 6 daagse reis! Jullie krijgen toegang tot een BLOG met heerlijke recepten en inspirerende teksten. Het is een goed idee om tijdens of na de kuur een massage te boeken. Dit helpt je om diep te ontspannen en afvalstoffen af te voeren. Bij inschrijving van deze formule ontvang je een korting van 10 euro voor een massage de luxe bij SLOW!

Gun jezelf de nodige rust en tijd om de LENTEKUUR op een bewuste manier te beleven. Als je agenda vol met afspraken staat in de periode van de kuur dan kan je beter kiezen voor FORMULE 2.

PERIODE - 21 maart t.e.m. 26 maart


KOST -  35 euro


INBEGREPEN​

 • Stapsgewijze begeleiding en interactie via What’sApp.

 • Concrete eet- en leefstijl tips via What’sApp.

 • Toegang tot de Blog met recepten en teksten ter inspiratie.

 • Je kan mij ook persoonlijke vragen stellen via berichten of een bel moment.
  (1 x bel moment pp)

 • 10 euro korting op een 'massage de luxe' bij SLOW (geldig van 21 maart tot 21 april 2024).

Aquarel Butterfly 8

FORMULE 2

persoonlijk begeleide

LENTEKUUR

Met dit persoonlijk traject op maat ga je het lichaam en geest diep reinigen en ontspannen. We kijken tijdens een intakegesprek naar eventuele klachten waarmee je momenteel last van hebt en ik stel een behandelingsplan op om deze op een natuurlijke manier aan te pakken en te ondersteunen. Vervolgens begeleid ik je persoonlijk doorheen de 6 daagse LENTEKUUR.

Je kan nog een vervolgsessie krijgen (optioneel) waarbij we kort evalueren hoe het met je gaat en vervolgens mag je helemaal wegzinken op de massagetafel en genieten van een 'massage de luxe'!

Boek dit traject op een zelf gekozen moment (start tussen 21 maart en 21 april) en zorg ervoor dat je de nodige rust kan inbouwen tijdens je traject.

KOST - 90 euro (optie ZONDER opvolg sessie met massage)

KOST - 130 euro (optie MET opvolg sessie met massage)


INBEGREPEN

 • Intakegesprek van 60 min bij SLOW.

 • Persoonlijk behandelingsplan.

 • Optioneel: 1 opvolg sessie van 90 min bij SLOW. We bespreken dan kort hoe de kuur verloopt en je ontvangt een massage. Dit kan een ontspanningsmassage zijn of lichaamswerk op maat (zie aanbod op site SLOW)

 • Stapsgewijze begeleiding voor de LENTEKUUR via What’sApp.

 • Concrete eet- en leefstijl tips via What’sApp.

 • Toegang tot de Blog met recepten en teksten ter inspiratie.

 • Je kan mij ook persoonlijke vragen stellen via berichten of een bel moment 

MEE DOEN KAN NOG ENKEL MET FORMULE 2 ! STUUR VÓÓR 31 /03 EEN BERICHTJE OM IN TE SCHRIJVEN! 

CONTACT

Bedankt voor je bericht!

MY CLINIC
bottom of page